Homøopat Charlotte Yde

Bachelor of Science (BSc)
Master of Science (MSc)
Medlem af Forenede Naturmedicinere (MFNM)

Medlem af DSOM
Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Kontakt

3 + 11 =

Om homøopat Charlotte Yde

Jeg er født i 1958, gift og mor til to børn. Min interesse for homøopatien går tilbage til 1986. Dengang gik jeg på Hippokrates Skolen for Naturmedicin, hvor en del af pensum var homøopati. Derfra fortsatte jeg mine homøopati studier med et år på Skolen for Klassisk Homøopati og fortsatte med udenlandske kurser.

I 1999 tog jeg springet og flyttede til England sammen med min familie for at læse homøopati på University of Westminster i London. Studiet var et treårigt fuldtidsstudie med masser af kliniktimer. Jeg afsluttede i 2002 min bachelorgrad i sundhedsfag og homøopati (BSc hom.) fra University of Westminster.

Jeg har afsluttet en master uddannelse i homøopati fra University of Central Lancashire. Mit speciale undersøgte hvorfor cancer patienter opsøger homøopatisk behandling, og hvordan det opleves.

Jeg videre uddanner mig løbende og arbejder under supervision. På Westminster University havde jeg mulighed for, udover den grund-læggende undervisning i anatomi, patologi m.m., at arbejde i klinikken under supervision. I flere af fagene var vi blandede fra de forskellige behandlingsformer f.eks. ernæring, plantemedicin, akupunktur, hvilket gav en god forståelse for, hvad vore kolleger beskæftigede sig med. Endelig blev arbejdet med at forstå vores rolle som behandlere, samt etiske regler omkring vores arbejde vægtet meget højt. Den del af studiet har ført til, at jeg arbejder under supervision.

Jeg underviste i en periode heilpraktiker studerende i klassisk homøopati på Heilpraktikerskolen.

Jeg er aktivt medlem af Forenede Naturmedicinere og RAB registreret.

Pin It on Pinterest

Share This