Behandling og Medicin

Når du kommer til en homøopatisk konsultation, vil du opleve, at du frit kan fortælle om alt, hvad der plager dig angående dit helbred. Der er god tid under den første konsultation, som varer halvanden til to timer.

Jeg har brug for din historie fortalt med dine egne ord, og vil i starten sjældent afbryde dig, men forsøge at hjælpe dig på vej, hvis du har svært ved at komme i gang. Længere henne i samtalen vil jeg stille nogle spørgsmål. Det er oftest for at uddybe eller afklare noget af det, du har fortalt. Jeg vil gerne vide, hvad du har fejlet tidligere i dit liv, og også kende til de mest almindelige sygdomme i din familie.

Hvis et barn kommer sammen med en voksen, vil jeg så vidt muligt henvende mig direkte til barnet, hvis det er gammelt nok, og stille uddybende og afklarende spørgsmål til de voksne.

For de fleste er det en positiv oplevelse at tale med en homøopat. De fleste sætter pris på at der er god tid og påskønner den interesse homøopaten udviser over for dem.

Efter konsultationen arbejder jeg ved mit skrivebord med at finde et godt homøopatisk middel til dig. Når jeg har fundet frem til et egnet middel, sender jeg det til dig med posten sammen med en forklaring på, hvordan det skal indtages.

Opfølgende konsultationer bruger jeg til at følge med i om helbredelsesprocessen forløber rigtigt, dvs. om du får det bedre. Måske skal det homøopatiske middel gentages, måske skal der vælges et nyt. Ofte vil jeg bede dig om at nedskrive evt. forandringer inden det næste besøg. Der går ca. en måned mellem konsultationerne, og det er altid muligt at kontakte mig telefonisk, hvis du har spørgsmål undervejs.

Bliver du akut syg med f.eks. influenza el.lign. er det muligt at få ordineret et homøopatisk middel, som vil hjælpe dig til hurtigere at blive rask.

Husk altid at opsøge din egen læge, hvor det er påkrævet.

De homøopatiske midler bruges sammen med den homøopatiske samtale til at sætte en helbredelses proces i gang dvs. styrke dine egne selvhelbredende kræfter. Homøopatiske midler tilberedes bl.a. af planter og mineraler, og fortyndes og rystes kraftigt i en potenserings proces. På den måde virker de homøopatiske midler i dybden samtidig med at bivirkninger minimeres. De homøopatiske midler afprøves ikke på dyr.

De homøpatiske midler har først og fremmest en mild og opbyggende effekt, når de vel at mærke ordineres korrekt. Man kan ikke blive afhængig af dem, og de producerer ikke bivirkninger, som gør patienten mere syg end før behandlingen startede.

Homøopatiske midler ordineres ofte som sukker piller, men kan også gives i flydende form.

Pin It on Pinterest

Share This